Rollsped Kft.

KEDVES LEENDŐ PARTNERÜNK!

A cégünk közel 25 éves szakmai múlttal rendelkezik a szállítás és szállítmányozás területén. Ez idő alatt kellő tapasztalatra tettünk szert a nemzetközi árufuvarozás területén is, ami mára már fő profilunk lett. Természetesen ezzel párhuzamosan a belföldi fuvarfeladatainkat is maximálisan elláttuk, és alkalmazkodtunk az aktuális piaci követelményekhez.

ROLLSPED Kft. Központ

Telephelyünkön, teljes értékű logisztikai és szervízbázissal biztosítjuk a zökkenő mentes munkát a partnereink igényeinek lehető legteljesebb kiszolgálása érdekében.

fuvarszervezés

A zavartalan, rugalmas munkát szakképzett, angolul és németül beszélő fuvarszervező kollégák összehangolt munkája teszi lehetővé. A speditőr kollégák az évek során szerzett megfelelő rutinja, a több éve együttműködő partnereink legnagyobb megelégedettségére szolgál.


folyamatos nyomon követés

A gépjárművekbe beszerelt nyomkövető és kommunikációs eszközök segítségével 0-24 órás, visszacsatolt ellenőrzés működik, melynek segítségével azonnali információink vannak a gépjárműveink pillanatnyi helyzetéről, szükség esetén így menet közben is módosíthatóak a szállítási feladatok.

modern technológia

Ahhoz, hogy a munkánk zavartalan legyen, szükség van egy jó technikai háttérrel rendelkező flottára. Gépjárműparkunk a mai kor elvárásának megfelelően EURO V EEV és EURO VI. környezetvédelmi normáknak megfelelő megbízható járművekkel van felszerelve.


műszaki felügyelet

Szakképzett szerelőkollégák a nap minden órájában készenlétben állnak. A 1,5-2 éves, fiatal gépjárműparknak köszönhetően stabil, megbízható munkát tudunk biztosítani. Munkatársaink képzettsége és szakmai tapasztalat lehetővé teszi, hogy feladataikat a magas követelményeknek megfelelően el tudják látni Európa egész területén. Teljes körű szervízszolgáltatással rendelkezünk, aminek a saját telephelyen lévő jól felszerelt szervízcsarnokunk ad helyet.