nemzetközi

és belföldi

szállítmányozás

nemzetközi

és belföldi

szállítmányozás

nemzetközi

és belföldi

szállítmányozás

Áruszállítás

A cégünk közel 25 éves szakmai múlttal rendelkezik a szállítás és szállítmányozás területén. Ez idő alatt kellő tapasztalatra tettünk szert a nemzetközi árufuvarozás területén is, ami mára már fő profilunk lett. Természetesen ezzel párhuzamosan a belföldi fuvarfeladatainkat is maximálisan elláttuk, és alkalmazkodtunk az aktuális piaci követelményekhez.

Belföldi disztribúció

A Palletways kifejezetten raklapos áruk szállítmányozására specializálódott, belföldön és nemzetközi szinten egyaránt, 24 európai országban. Prémium (24H) és Economy (48H) szolgáltatásokat kínálunk ügyfeleink igényeihez igazítva.

Szervíz és Mosó

Rollsped Kft. telephelyén személy-, busz- és kamionmosó már 2014 júniusától minden hivatalos engedéllyel müködik a CHRIST MAGNUM 5000-es három kefés mosóberendezésünk.

Miért válasszon minket?

Checklist icon

Megbízható Fuvarszervezés

Munkatársaink sokéves szállító és szállítmányozási tapasztalata, a megfelelő technikai háttér biztosítja Ügyfeleink számára a biztonságos, gyors szállítást.

24 icon

Nyomonkövetés

A gépjárművekbe beszerelt nyomkövető és kommunikációs eszközök segítségével 0-24 órás, visszacsatolt ellenőrzés működik. Ügyefeleink kérésére pontos tájékoztatást tudunk nyújtani az áru hollétéről.

Truck icon

Kiváló Szakértelem

A szerelőkollégák képzettsége és szakmai tapasztalat lehetővé teszi, hogy járműveink karbantartásának mértéke a magas követelményeknek megfelelően el tudják látni Európa egész területét.

Top icon

Családias Légkör

Cégünkön belül elengedhetetlen a jól összehangolt, megfelelő csapatmunka. Ebből adódóan kialakult egy nyugodt, színvonalas munkakörnyezet. Ez a gördülékenység mind érvényesül a megbízások, és a Partnereinkkel kialakított viszony során.

ROLLSPED KFT

 • TELEPHELY

  6100
  Kiskunfélegyháza,
  Majsai út 21/c.

 • GPS

  46.696976,
  19.836795

 • TELEFON

  +36-76/560-114
  +36-76/560-115

 • FAX

  +36-76/560-116